CC HEART

CC HEART

CC HEART | By Coster Copenhagen

OM OSS

CC Heart började som Coster Copenhagens grundkollektion, vilken senare utgjorde grunden för vårt varumärke. I vår strävan efter enkelhet, elegans och tidlös stil föddes CC Heart - varumärket som utgör hjärtat av din garderob.

Med fokus på enkelhet och stil erbjuder CC Heart oumbärliga plagg för varje garderob och är oumbärligt för alla modeintresserade individer. CC Heart är inte bara kläder; det är en livsstil som talar till den moderna, självmedvetna kvinnan som värdesätter kvalitet och komfort. Vår vision är att skapa mode som är enkelt, okomplicerat och tidlöst, menat att bäras och älskas säsong efter säsong.

Med CC Heart är du alltid klädd för varje tillfälle, och du kan lita på att våra kollektioner levererar den perfekta kombinationen av mode och funktionalitet. Vi är glada att dela vår kärlek till enkelhet och äkthet med dig.

VÅR MISSION

Vår mission är att skapa stilar som du inte kan vara utan och älskar så mycket att du måste ha dem i alla vardagsfärger. Förutom vårt essentiella färgutbud erbjuder vi också säsongens färger som följer trenderna och ger din garderob en fräsch känsla.

Med CC Heart kompromissar du inte med kvalitet, passform och design. Stilar från CC Heart kan bäras av alla - dig, din mamma, din syster och din väninna. Vi skapar stilar som säkerställer enkel styling för varje tillfälle.

BY CC HEART

NOOS - NEVER OUT OF STOCK

CC Heart NOOS, även känt som Close to Heart, är vår basstil, som alltid kommer att finnas tillgänglig och även uppdaterad med nya färger. Våra CC Heart Core-stilar består av allt från byxor till skjortor och t-shirts med perfekt passform, tillverkade i hållbara material som varar länge.

BY CC HEART

CC Hearts kollektioner är säsongsbetonade för att hålla dig varm under vintern och sval under sommaren. Våra kollektioner följer de senaste trenderna och tendenserna, vilket gör att du kan hålla dig trendig, bekväm och stilfull under hela året.

Våra pop-up-stilar sträcker sig över kollektioner och baseras på bra idéer som kommer till oss mellan kollektionerna. Dessa stilar är unika eftersom de härstammar från feedback och idéer från kunder, så vi är med och skapar exakt den klädsel ni behöver.