Berättelsen om

Coster Copenhagen

Coster Copenhagen är ett familjeägt varumärke som grundades 2012 av Pia Coster. Med mer än 20 års erfarenhet av modebranschen var hennes vision att skapa ett klädmärke för alla kvinnor. Genom att fokusera på komfort och använda mjuka och flexibla material kan vi garantera dig en perfekt passform som får dig att känna dig fri och bekväm.

Inte långt efter att Pia startade Coster Copenhagen blev hennes man, Chris, VD för företaget. Pia står idag för företagets kreativa kraft där hennes uppdrag är att designa och skapa kollektioner som präglas av stilrenhet med nordiska drag. De skapas utifrån en komplex färgpalett och unika tryck utan att kompromissa med den exklusiva känslan som kläder från Coster Copenhagen har. Om Pia är den kreativa kraften i företaget är hennes man, Chris Coster, ryggraden i företagets framgång och dagliga arbete.

Coster Köpenhamns huvudkontor ligger i Humlebæk, norr om Köpenhamn. Det är här som Pia och Chris bor och låter sig inspireras. Alla på Coster Copenhagen arbetar tillsammans i en vacker, gul bondgård som har byggts om till kontor. Där kan vi alla dra nytta av att arbeta i idylliska omgivningar - nära vacker natur och Louisiana Museum of Modern Art.