Berättelsen om

Coster Copenhagen

Coster Copenhagen är ett familjeägt varumärke som grundades 2012 av Pia Coster. Med mer än 20 års erfarenhet av modebranschen var hennes vision att skapa ett klädmärke för alla kvinnor. Genom att fokusera på komfort och använda mjuka och flexibla material kan vi garantera dig en perfekt passform som får dig att känna dig fri och bekväm.

Inte långt efter att Pia startade Coster Copenhagen blev hennes man, Chris, VD för företaget. Pia står idag för företagets kreativa kraft där hennes uppdrag är att designa och skapa kollektioner som präglas av stilrenhet med nordiska drag. De skapas utifrån en komplex färgpalett och unika tryck utan att kompromissa med den exklusiva känslan som kläder från Coster Copenhagen har. Om Pia är den kreativa kraften i företaget är hennes man, Chris Coster, ryggraden i företagets framgång och dagliga arbete.

Coster Copenhagen startade i den vackra gula bondgården i Humlebæk, lite norr om Köpenhamn, där Pia och Chris har sitt hem. I takt med att företaget har vuxit har vi nu hittat ett nytt hem för Coster Copenhagen i Hørsholm, där alla våra anställda har sitt arbetsflöde. Samtidigt som vi lägger gamla minnen bakom oss ser vi fram emot att skapa nya kapitel i våra nya mysiga och större lokaler i Hørsholm.