PLANT POWER

Sommar 2024

Drop 1, 2 och 3 av den nya sommarkollektionen har nu landat! Följ med oss ​​på denna resa för att omfamna autenticitet, hitta inre välbefinnande ochlåt din unika stil blomma med livfullheten i vår SOMMAR 2024-kollektion: "Plant Power"

Du kan se fram emot att lägga vantarna på ännu vackrare stilar från den nya sommarkollektionen när drop 3 landar den 20 maj.

*Observera att bilderna som visas på sidan också visar stilar från drop 3.

Shop kollektion här

Inspirerad av den rådande globala trenden att söka tröst i naturens enkelhet som en motvikt till allt mer konstgjorda liv. Den här kollektionen är ditt pass för att omfamna naturens transformerande kraft, både inifrån och ut, och översätta dessa wellnessprinciper till en livlig sommargarderob.

I den här kollektionen hittar du ett brett utbud av texturerade tyger inspireradeav naturens underverk med blommönster som efterliknar löv, träd ochblommor. Dessa texturer ger djup och dimensiontill plaggen, vilket förstärker deras visuella dragningskraft.

3 styles från Drop 1

Färgpaletten blommar med ett uppfriskande sortiment med 'Bright sky blue’, en livfull "Pink", "Clover Green" och ett lugnande utbud av "Black",'Beige' och 'Crème' toner. Dessa nyanser kombineras för att skapa en harmonisk symfoni av färger som återspeglar lugnet i ett sommarlandskap.