"CSR är en central del av vårt varumärke."

- Chris Coster, i en intervju med tidningen TØJ, 2021

COSTER CARES COSTER CARES COSTER CARES COSTER CARES

Som en följd av att modeindustrin är allmänt känd som en av de största bovarna till den pågående klimatkrisen har CSR och hållbarhet fått ett mycket större fokus inom branschen de senaste åren - precis som det borde! På Coster Copenhagen är CSR något som vi integrerar i allt vi gör.

Coster Copenhagen har aldrig påstått att sig vara fullkomligt miljövänliga och kommer heller aldrig göra det. Enligt oss är det helt omöjligt för ett modeföretag att vara 100% hållbart. Med det sagt har vi tagit steg mot bättre och mer hållbara val. Som ett modeföretag är vi väl medvetna om våra brister. Vi åtar oss att vara öppna och transparenta i våra beslut och ärliga när det gäller våra framtida mål.

Coster Copenhagen vill vara en del av lösningen!

CSR och hållbarhet har varit en del av Coster Copenhagens verksamhet ända från start. Med tanke på det brådskande allvaret i effekterna av klimatkrisen känner vi ett ansvar att agera. Därför har vi börjat från grunden och kartlagt hela vår verksamhet.

För att vägleda oss i rätt riktning har vi valt att arbeta med fyra av FN:s globala mål för hållbar utveckling. Här under kan du läsa mer om de mål vi arbetar med och hur vi arbetar med dem.